Det sker i

Silkeborg

Højland - Helle Helle

Viden & Foredrag | 19. juni 2021 - kl. 13:00

Helle Helle er uddannet fra Forfatterskolen og fik sit store folkelige gennembrud med romanen ”Rødby-Puttgarden” i 2005. Hun har modtaget Kritikerprisen, P.O. Enquists pris, De Gyldne Laurbær, Holbergmedaljen og Det Danske Akademis Store Pris, og hendes værker er oversat til 22 sprog.

Helle Helle vil i samtale med Sebastian Bune fortælle om sit forfatterskab, sit arbejde med den seneste bog ”BOB” og ikke mindst – hvad det vil sige at leve med skriften.

Husk corona-pas

Til Højland Litteraturfestivals fysiske arrangementer overholder vi alle gældende retningslinjer for at holde en corona-sikker festival. Du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas for at besøge festivalen på Silkeborg Bibliotek.

Mundbind eller andre værnemidler er påkrævet, når du færdes på biblioteket, også under festivalen. Mundbindet kan tages af, når du tager siddende ophold.

Om Højland Litteraturfestival

Højland Litteraturfestival er Silkeborg Bibliotekernes nye litteraturfestival for hele familien. Vi ønsker at skabe en festlig og livlig dag i litteraturens tegn og vise, at litteraturen kan opleves i fællesskab, også i en coronatid. Vi præsenterer derfor en række aktuelle, danske forfattere på scenen og i en online streaming.

Se det fulde program her: https://silkeborgbib.dk/hoejland/program

Højland Litteraturfestival er støttet af Statens Kunstfond.


Ønsker du at deltage i arrangementet hjemmefra?

Gå til begivenheden med online streaming (via Facebook)


Højland Litteraturfestival er støttet af Statens Kunstfond

Silkeborg bugner af oplevelser:

Sommerferieværksteder

Børn|15. juni 2021

Højland - Katrine Marie Guldager

Viden & Foredrag|19. juni 2021

Jubilæumslydvandring i Silkeborgs gader

Viden & Foredrag|14. juni 2021

KULTURSKOLE LØRDAG - Klassisk konc

Musik & Comedy|19. juni 2021