Det sker i

Silkeborg

Foto: Søren Solkær

Din weekend i Silkeborg byder på store teater- og musikoplevelser og på Kunstcentret Silkeborg Bad kan du se kendisser, der portrætteres fra helt nye sider.

Vi ses derude!


2 STORE TEATEROPLEVELSER

Drewsen – Papirbyen ved Himmelbjerget


Fredag 5. nov. kl. 19.30 | JYSK MUSIKTEATER
Lørdag 6. nov. kl. 15.00 | JYSK MUSIKTEATER
Søndag 7. nov. kl. 15.00 | JYSK MUSIKTEATER

I din weekend i Silkeborg kan du opleve den store og gribende fortælling om de farverige personligheder, der stod bag Silkeborgs opståen for 175 år siden.

Pionerbyen der opstår ud af ingenting i ‘det mørke Jylland’ – bliver i den nyskrevne musical et billede på et Danmark der forvandles og danner samtidig ramme om en opsigtsvækkende broderrivalisering og et intenst kærlighedsdrama.

Læs mere >>

Monsieur Ibrahim og Koranens blomster


Lørdag 6. nov. kl. 19.30 | KEDELHUSET

Momo bliver som 13-årig forældreløs, da hans far forlader ham. Da faderen vælger at flygte, bliver den gamle arabiske kioskejer Ibrahim den eneste voksne i Momos liv.

Med sin omsorg og livsvisdom formår Ibrahim at lette hadet fra Momos sind, styrke hans selvværd og finde sig selv.

Læs mere >>

4 FANTASTISK MUSIKOPLEVELSER

Jack Street Jazzband


Lørdag 6. nov. kl. 12.00 | KEDELHUSET

Repertoiret inkluderer mange af de traditionelle jazzmelodier og poetiske jazz standards, bigband numre fra 40?ernes natklubmiljø, hvor man dansede natten lang.

Musik leveret med sans for indlevelse og begejstring for musikken og festen.

Læs mere >>

Billy Cross – Back to Basics


Lørdag 6. nov. kl. 20:00 | RAMPELYS

Billy Cross har spillet rock’n’roll siden han var 13 år, skrevet sange der har solgt millioner i Danmark, Amerika og England og egentlig oplevet nok til at sætte sig tilbage og nyde sit velfortjente otium men tager i stedet på (endnu) en Danmarks tour.

Kodeordet er glæde – spilleglæde. Og lysten til at tage det hele lidt tilbage til det simple rocksetup – Back to basics.

Læs mere >>

Trubaduren & Hans Rockband


Lørdag 6. nov. kl. 20.30 | TEATER MAGISTRATEN

Trubaduren er et folkeligt orkester, der spiller stemningsfuld, dansksproget originalmusik, der giver associationer til alt fra Buenos Aires støvede fortovsrestauranter til Københavns brostensbelagte torve

Glæd dig til en aften på Teater Magistraten med Trubaduren & Hans Rockband.

Læs mere >>

Lars Hannibal – 40 års jubilæumskoncert


Søndag 7. nov. kl. 15.00 | JYSK MUSIKTEATER

I 2020 er det 40 år siden han blev færdig med studierne ved konservatoriet i Århus. Derfor spiller Lars Hannibal nu en række jubilæumskoncerter.

Koncerterne vil indeholde kendt og elsket guitarmusik af bl.a. Stanley Myers (Cavatina), Isaac Albeniz (Asturias), J.S.Bach (Gavotte og Bourrée), F. Sor (Mozart-varia- tioner), Ulrik Neumann (Kärleksvals), Heitor Villa-Lobos (Præludier) og Lars Hannibals egne arrangementer af Danske Sange.

Læs mere >>

KUNSTUDSTILLING:
OFF STAGE

25. sept. – 12. dec. 2021
Kunstcentret Silkeborg Bad


>> Læs mere