Det sker i

Silkeborg

Giv Den Gas Palads er Silkeborgs legeland og et sjovt sted for både børn og voksne. Her kan I lave jeres egen musikvideo, hoppe rundt i legelandet, eller give den gas på vores nye bowlingbaner. De aller mindste kan tumle rundt på vores store skum-måtter.

Er I klar til sjov og leg, for både store og små børn? Giv Den Gas Palads er ideelt til at få brændt krudtet af i et sjovt og spændende legeland for hele familien.

Hvem vinder krigen?

De voksne kan også sagtens være med, når der skal kæmpes om, hvem der skyder bedst i skydegalleriet. Få chancen for at skyde på jeres børn, eller hinanden, når krigen går i gang. I kan også slappe lidt af i bløde sofaer på den hyggelige balkon. Her har I udsigt udover hele legelandet mens børnene leger nedenunder.

Udover legelandet, er der også andre sjove aktiviteter, som I kan give jer i kast med. Hop i sumodragter og prøv en gang sumobrydning, men pas på! Det er meget svært at bevæge sig i de store dragter. I kan også teste, hvem der kan holde sig siddende længst på den vilde rodeotyr, eller prøve kræfter med jeres sangevner i lydstudiet.

Skum og sjove legesager for de mindste

For de helt små børn er der lavet et område specielt til de 0 til 4-årige, hvor hele gulvet er belagt med skum, så de kan tumle rundt uden at slå sig. Her er der desuden masser af sjove legesager, der er tilpasset de mindre børn, så de også kan få en sjov dag.

Når I har brugt al jeres energi, kan I nyde lidt lækker mad fra cafeen, eller finde jeres medbragte madpakker frem og slappe lidt af i det hyggelige cafe-område.

Silkeborg bugner af oplevelser: