Det sker i

Silkeborg

Tak, for at du vil oprette dit event på Det Sker i Silkeborg.

På redaktionen bag Det Sker i Silkeborg skal vi sikre os, at du har brugsretten over det materiale, som du sender ind til os. Vi skal også have dit samtykke til, at vi må bruge materialet på vores kommunikationsplatforme til at gøre opmærksom på Silkeborg Kommunes kulturtilbud.

Derfor skal du give samtykke til betingelserne på denne side, før du kan sende dit event ind til os.

Brugsretten til det indsendte materiale

Ved at acceptere betingelserne på denne side, bekræfter jeg hermed, at jeg har rettigheder til at offentliggøre fremsendte materiale inklusive brugsretten til det vedhæftede billedmateriale, der samtidig overholder den gældende persondataforordning (GDPR).

Jeg giver samtidig samtykke til, at redaktionen bag Det Sker i Silkeborg må bruge det indsendte materiale på detskerisilkeborg.dk og i redaktionens kampagner for kulturelle tilbud på digitale, sociale og trykte medier.

Materialet bliver behandlet af redaktionen under Det Sker i Silkeborgs privatlivs- og datapolitik, der sikrer korrekt og sikker omgang med det modtagne materiale.

Dit event bliver indsendt til gennemgang

Redaktionen bag Det Sker i Silkeborg arbejder med et afgrænset indhold for, at vi kan være så relevante og henvendte til Silkeborgs mange kulturelskere som muligt.

Dit indsendte event vil blive vurderet af redaktionen bag Det Sker i Silkeborg, før det bliver offentliggjort på detskerisilkeborg.dk. Derfor gør vi opmærksom på, at materialet indsendes på følgende betingelser:

  1. Redaktionen bag Det Sker i Silkeborg forbeholder sig til hver en tid retten til ikke at publicere materiale, der er indsendt til redaktionen. Redaktionen vurderer alt materiale indsendt efter vores redaktionelle retningslinjer, som du kan læse her. Vi medtager kun kultur-, idræts-, outdoor- og foreningsevents, der er åbne for alle. Der er dog undtagelser, som du kan læse om i vores redaktionelle retningslinjer.
  2. Når du indsender et event til Det Sker i Silkeborg via denne side, bliver du betragtet som arrangør eller medarrangør af det pågældende event. Det betyder, at du er ansvarlig for rigtigheden af de informationer, der bliver vist på DetSkeriSilkeborg.dk omkring dit event. Du er også ansvarlig for at gøre redaktionen tydeligt opmærksom på, hvis dette ikke er tilfældet. Dette skal du altid gøre via vores redaktionsmail på redaktionen@detkserisilkeborg.dk
  3. Har du brug for at indtaste og administrere flere arrangementer på én gang, er det muligt at blive oprettet som bruger i Det Sker i Silkeborgs eventsystem. Her kan du logge ind og have overblik over og oprette/rette i dine indtastninger. Hvis du tænker, at dette er relevant for dig/din forening, kan du kontakte Det Sker i Silkeborg på redaktionen@detskerisilkeborg.dk