Det sker i

Silkeborg

Ruslands invasion af Ukraine har givet os en ny hverdag med foruroligende historier og indtryk fra begge af krigens parter.

Få et dybere indblik i denne nye hverdag med stemmer fra ruslandsanalytiker Jens Worning Sørensen, leder af theyouthhouse i Kiev Julie Arnfred Bojesen og mere end 30 kunstnere, der tager os med på en rejse gennem det ukrainske landskab.

Hvad stiller vi op med Rusland?


8. MARTS 2022 | KL. 19 – 21.00 | SILKEBORG BIBLIOTEK

Efter en lang oprustning og ildevarslende trusler mod Ukraine og NATO fra Ruslands præsident Putin er en russisk invasion af Ukraine nu blevet til virkelighed.

Ruslandsanalytiker Jens Worning Sørensen gør status på situationen lige nu, og kigger fremad på en ny sikkerhedssituation i Europa, og et permanent forandret forhold til en ny men gammel fjende mod øst. Hvad bliver enden på denne konflikt? Hvad kan vi i Vesten gøre for at bremse Ruslands aggression?

Læs mere >>

Udstilling: Unfolding Landscapes


29. JAN. – 20. MAJ 2022 | KUNSTCENTRET SILKEBORG BAD

Unfolding Landscapes præsenterer mere end 30 kunstnere, der arbejder på tværs af maleri, tegning, skulptur, installation og video.

Udstillingen tager os med på en rejse gennem Ukraine, som det er nu, og hvordan det kunne være, gennem en ny generation af kunstneres øjne.

Læs mere >>

Ungdomskultur i Ukraine


6. MARTS 2022 | KL. 14.00 | KUNSTCENTRET SILKEBORG BAD

Julie Arnfred Bojsen er leder af theyouthhouse i Kiev, Ukraines hovedstad. Denne søndag kommer hun til Kunstcentret Silkeborg Bad og fortæller om kulturforhold blandt unge i Ukraine.

Oplægget med Julie Arnfred Bojesen er gratis når man har løst alm. entrébillet.

Læs mere >>