Det sker i

Silkeborg

Det er ikke for sent at gå i gang med træningen, så hop i træningstøjet og forbered dig på et af de fantastiske motionsløb og -events, som du kan tilmelde dig i 2024.

Vi ses derude!

SILKEBORG MTB

17. MARTS 2024 | KL. 09-15.15 | HOTEL VEJLSØHUS


MTB-løbet er et motionscykelløb med bred appel både til dem, der vil køre hurtigt og til dem, der vil gennemføre for motionens skyld, og/eller for den skønne tur gennem de midtjyske skove.

Sådan skal et motionscykelløb være. Det er kun en konkurrence mod sig selv. Det vigtigste er at gennemføre og få en fed oplevelse.

Læs mere og tilmeld dig her >>

CRAFT PARADISE TRAIL

6. APRIL 2024 | FORT ØSTERLUND


Craft ParadiseTrail er en forårsklassiker for danske løbere. Fra starten ved Fort Østerlund i Virklund går ruterne langs søer og gennem skovene på smukkeste vis. Her er plads til alle niveauer. Vær sammen om en hyggelig dag og løb foråret i møde. Vælg mellem 7, 14 og 21 km.

Læs mere og tilmeld dig her >>

SILKEBORGLØBET

20. APRIL 2024 | KL. 12.00 | INDELUKKET


Silkeborgløbet er byens traditionelle løb. Det afholdes i de smukke skove omkring Silkeborg og henvender sig både til løbere, gående og børnefamilier.

Her er der plads til hele familien – og mor, far eller bedsteforældre er velkomne til at følge børnene rundt på børneløbet, så alle kommer sikkert og trygt i mål.

Læs mere og tilmeld dig her >>

NORDISK ADVENTURE RUN

8.-9. JUNI 2024 |SILKEBORG TRAILCENTER


Nordisk AdventureRun Silkeborg er en eventyrlig naturoplevelse, som kombinerer det bedste fra orientering, adventurerace og trailløb. Det er teamwork på hold af to eller tre personer gennem Søhøjlandets vilde landskab.

Vælg mellem distancer på én eller over to dage. På distancerne over to dage vil der være overnatning i en hemmelig og stemningsfuld Night Camp natten til søndag.

Læs mere og tilmeld dig her >>

EVENTYRSPORT SILKEBORG HALF 2024

26. MAJ 2024 | TORVET I SILKEBORG


Silkeborg Half er en løbefest for hele familien. Her er distancer for både små og store, de der vil løbe langt, og de der vil løbe langsomt eller hurtigt.

Silkeborg er Danmarks Outdoor Hovedstad, og kombinationen af både asfalt og brede skovstier er en unik ting for Silkeborg. Silkeborg Half er for dig, som har fokus på den gode løbeoplevelse og rammerne omkring.

Læs mere og tilmeld dig her >>

TOUR DE MIDTJYLLAND

16. JUNI 2024 | KL. 07.30-17.00 | SØGADE 19


Hop i sadlen og vær med, når vi ruller ud i Danmarks allerbedste cykelterræn i hjertet af det skønne Midtjylland med start og mål i Silkeborg.

Snyd ikke dig og selv og dine venner for en fantastisk dag – du vælger selv mellem tre distancer, og vi giver garanti for gode bakker undervejs.

Læs mere og tilmeld dig her >>

BROOKS O.U.T. – OUTDOOR ULTRA TRAIL

17. AUG 2024 | BRYRUP


O.U.T. – Outdoor Ultra Trail er et ultraløb med rødder i trailsporet. Med udgangspunkt i hjertet af Jylland vil I opleve ruter, der rummer lige dele oplevelse, udfordringer og storslået natur. O.U.T. bringer jer gennem et landskab, der konstant skifter og byder på nye underlag, oplevelser og indtryk.

Vælg mellem 22 km, 43 km eller 81 km.

Læs mere og tilmeld dig her >>

LUNDHAGS EVENTYRHIKE – VELLING SKOVENE

18. AUG 2024 | BRYRUP


EventyrHike er en ny måde at opleve et landskab på og blive klogere på sit land eller opdage nye sider af sit lokalområde. EventyrHike Velling Skovene indeholder alt dette og mere til.

Undervejs vil den udleverede Roadbook på unik og inspirerende vis guide jer gennem dette unikke, historiske og smukke landskabet. Forude ligger eventyret.

Læs mere og tilmeld dig her >>

SØHØJLANDET RUNDT

18.-21. AUG 2024 | SØHØJLANDET


Nu får du mulighed for at hoppe på cyklen og opleve det naturskønne Søhøjland, når der i dagene 18.-21. august arrangeres et cykeltræf med 4 etaper omkring Silkeborg.

Målgruppen er primært voksne i alderen 60 plus og gerne på elcykel.

Læs mere her >>

ALMINDSØ-STAFETTEN

21. AUG 2024 | ØSTRE SØBAD


Almindsø-stafetten blev løbet første gang i 1983, og siden har stafetløbet på Silkeborgs mest benyttede motionsrute udviklet sig til en tradition for mange.

Læs mere her >>

SILKEBORG TRIATHLON

24.-25. AUG 2024 | ØSTRE SØBAD


Danmarks Smukkeste Triathlon bliver afviklet lørdag den 24. og søndag den 25. august ved Almindsø i Silkeborg for 38. gang.

Læs mere og tilmeld dig her >>

MTB TOUR SILKEBORG

31. AUG 2024 | LUNDEN


Silkeborg danner ramme om løbet med nogle af landets absolut bedste MTB-spor, som vi kobler med fantastisk natur og fokus på oplevelsen samt fællesskabet.

Læs mere og tilmeld dig her >>

MONTANE DIRTYTRAIL

5. OKT 2024 | KL. 19.30-21.00 | PETERSLYST RIDESKOLE, VIRKLUND


Masser af mudder, sjov og et festligt fællesskab.

Turen fører dig gennem både vådt og tørt, højt op og langt ud, bringer helt sikkert sveden frem på panden og smilet frem på læberne.

Læs mere og tilmeld dig her >>

CHAMPAGNELØBET

31. DEC 2024 | KL. 09.30 | VESTERGADE HALLEN


Tag familien med på en festlig løbetur gennem skønne Silkeborg by. Der vil være underholdning med musik og festligt fyrværkeri undervejs.

Når du efter en vellykket løbetur kommer i mål, bydes du på boblevand til de voksne, sodavand til de unge og lækker kransekage til alle.