Det sker i

Silkeborg

Røgen har lige lagt sig efter starten på det nye år, men allerede nu kan du glæde dig til forårets store navne kommer forbi scenerne i Søhøjlandet.

Tag danseskoene på og oplev Fyr og Flamme give den gas med glimmer og synthesizers, oplev en af Danmarks største sangskrivere levere en ren hitparade, når Lis Sørensen fylder salen, eller dyk ned i menneskets sind med den berømte forfatter Peter Øvig Knudsen.

Vi ses i salen – rigtig godt nytår!


MARTS

Savage Rose

MUSIK & COMEDY


LØRDAG 5. MARTS KL. 20.00 | KEDELHUSET

I 2022 er The Savage Rose aktuel med en koncertrække, hvor publikum bliver lukket længere ind end nogensinde før.

Bandet vil grave dybt i det store bagkatalog og skabe en koncertoplevelse der bevæger sig mellem det musikalsk nøgne soul og akustiske ballader til bandets lyriske og poetiske sangunivers.

Læs mere >>

Gry Jexen

VIDEN & FOREDRAG


TORSDAG 10. MARTS KL. 19.00 | SILKEBORG BIBLIOTEK

I foredraget tager Gry Jexen publikum med en tur rundt i sit arbejde med at formidle kvinder i historien på Instagram, i sin podcast, på plakat og i sin bog.

Gry Jexen fortæller gennem udvalgte eksempler fra sin bog om, hvorfor det er så vigtigt, at vi får skrevet kvinderne ind i vores fælles historie – hun kalder det at skabe ligestilling i historien.

Læs mere >>

Vi synger sammen

MUSIK & COMEDY


FREDAG 11. MARTS KL. 15.00 | ARENA MIDT

I november 2020 udkom en helt ny udgave af Højskolesangbogen. Ved dette sangforedrag fortæller Mathias om udvalgets arbejde og om de mange overvejelser og dilemmaer, som man møder, når man skal forny den danske sangskat.

Og så skal der synges. Mathias Hammer sidder selv ved klaveret og akkompagnerer, når både de kendte klassikere og de nye hits skal synges som fællessang.

Læs mere >>

Lis Sørensen

MUSIK & COMEDY


FREDAG 11. MARTS KL. 21.00 | JYSK MUSIKTEATER

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits – nye som gamle.

Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits, ‘Fuld af Nattens Stjerner’, ‘Tæt på Ækvator’, ‘Mine Øjne De Skal Se’ og mange flere, med en naturlig elegance, som vidner om hendes egen kærlighed til repertoiret.

Læs mere >>

Ester Brohus

MUSIK & COMEDY


FREDAG 18. MARTS KL. 20.00 | DEN GAMLE BIOGRAF

Ester Brohus er Danmarks ukronede country-dronning. Den dejlige sangerinde fra Hedensted optrådte som den første kunstner, da Den Gamle Biograf åbnede for alvor.

Nu får vi besøg af hende igen. Hun er mere forrygende end nogensinde, og mand, hvor vi glæder også til at høre hendes fede ballader og gode dansenumre.
Glæd jer til en hyggelig aften i Den Gamle Biograf Kjellerup

Læs mere >>

APRIL

Tobias Dybvad

MUSIK & COMEDY


ONSDAG 06. APRIL KL. 19.00 | JYSK MUSIKTEATER

Skal man have fået en dødsdom for at sætte pris på livet?, spørger Tobias Dybvad i sit nye stand-up show Levemand.

Levemand bliver et gensyn med den legende satiriske comedy-stil, der har gjort Dybvad til en af landets mest populære komikere.

Læs mere >>

Andreas Odbjerg

MUSIK & COMEDY


TORSDAG 14. APRIL KL. 20.00 | KEDELHUSET

2021 blev for alvor året, hvor Andreas Odbjerg sang sig ind i danskernes hjerter og historiebøgerne med ‘i morgen er der også en dag’.

Når han nu tager på Danmarks-tour, er det med en hitparade, der tæller sange som ‘føler mig selv 100’, ‘velkommen tilbage’, ‘STOR MAND’ og en lang række nye numre til at vælte publikum bagover.

Læs mere >>

Peter Øvig Knudsen

VIDEN & FOREDRAG


ONSDAG 27. APRIL KL. 19.00 | SILKEBORG MEDBORGERHUS

I januar 2018 blev forfatter Peter Øvig Knudsen helbredt fra en svær psykotisk depression på Rigshospitalets lukkede afdeling. Først bagefter gik det op for ham, hvor store omkostninger sygdommen havde haft for ham selv og hans nærmeste.

I de tre år siden helbredelsen har Peter Øvig gravet i, hvad depression og elektrochok har gjort ved ham.

Læs mere >>

Fyr og Flamme

MUSIK & COMEDY


LØRDAG 30. APRIL KL. 20.00 | KEDELHUSET

Du kan godt begynde at kridte danseskoene! For ovenpå udgivelsen af et hitspækket debutalbum og dertil en fuldstændig udsolgt sensommerturné, kommer Danmarks ukronede dansegulvskonger, Fyr Og Flamme nu på besøg på Kedelhuset i Silkeborg.

Festen slutter først, når tonerne fra den sidste synthesizer har lydt, og glimmertårerne er trillet ned ad de storsmilende kinder på publikum

Læs mere >>

MAJ

Linde på Bjerget

KUNST & SCENE


LØRDAG 07. MAJ KL. 20.00 | JYSK MUSIKTEATER

Danmarks nyeste sjove makkerpar, Sofie Linde og Rasmus Bjerg, tager deres varieté-show på tour.

En stor farvestrålende patchwork-forestilling af sketches, musik og dans krydret med kostumeskift og overraskelser, hvor publikum får lov at opleve duoen, når de er allerbedst – nemlig når de har det sjovt:

Læs mere >>

Annika Aakjær

MUSIK & COMEDY


TORSDAG 12. MAJ KL. 20.00 | KEDELHUSET

Annika Aakjær har gjort en del væsen af sig selv i lidt over et årti.

Siden sin albumdebut med Lille filantrop i 2008 har hun været bemærket som en stærk sanger, en solid komponist og en syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade.

Læs mere >>