Det sker i

Silkeborg


Silkeborg byder på mange skønne søbade, hvor der nogle af stederne også er faciliteter til at tage et dyp om vinteren.

Kan du ikke få nok af at bade, så kan du godt glæde dig til sommer, hvor fire nye søbadsprojekter begynder. Projekterne har alle til formål at forbedre din oplevelse i det fri.

Selvforkælende vinterbadning


Østre Søbad


Tag en kold dukkert ved Østre Søbad og nyd varmen inde i saunaen midt i Silkeborgs skønne natur.

Fra ringbroerne på søbadet er der nem og sikker adgang for både erfarne vinterbadere, og dem der vil prøve en stor oplevelse på egen krop for første gang.

Få adgang til saunaen via et medlemskab eller køb en dagsbillet her.

Vestre Søbad


Vestre Søbad ligger ved en af Danmarks reneste søer – Almindsø. Ved Vestre Søbad i Silkeborg finder du både opvarmede herre- og dameomklædning, overdækkede brusere, toiletter samt aflåste skabe til opbevaring.

De to runde badebroer er lavet af naturmaterialer og giver et flot bindeled mellem sø og skov.

4 nye søbadsprojekter


Til sommer kommer der endnu flere og bedre mulighed for at bade i en af de mange søer, som pryder vores by. Fire nye projekter med søbade er på vej. Du kan læse mere om dem her.

Bryrup Søbad


Det har længe været et ønske hos Borgerforeningen at skabe bedre muligheder for at bade i søbadet, der ligger i forlængelse af Bryrup by. Det kan nu endelig blive en realitet.

Bryrup Søbad ligger meget naturskønt og er et stort aktiv for området.

Lyngsø


Lyngsø i det sydlige Silkeborg har i mange år ikke haft vand af høj nok kvalitet, til at man kan bade i vandet. Det har senere ændret sig, og derfor har Naturstyrelsen, som ejer Lyngsø, søgt midler, så der efter al sandsynlighed kan etableres en ny badebro i 2024 til glæde for borgerne i nærområdet.

De Små Fisk


I Sejs-Svejbæk har der længe været et ønske om at opdatere badeområdet ved De Små Fisk. De mange gæster kan nu se frem til en større renovering af området med nye madpakke- og opholdssteder, nyindretning af badeområdet, en naturlegeplads og ny toiletbygning.

Hinge Søbad


Hinge Søbad ligger i rolige omgivelser syd for Kjellerup. I dag kan du finde en lille badebro, sandstrand, toiletfaciliteter og borde-bænkesæt. Derudover er der et madpakkehus og et lille bålsted. Området er hyggeligt – men nedslidt. Derfor er der nu blevet afsat midler til at udskifte de eksisterende broer med nye.