Det sker i

Silkeborg


<< Tilbage til Sommerferie i Silkeborg


Rundt om i Silkeborg finder I masser af anderledes kulturoplevelser, hvor I samtidig kan nyde hinandens selskab og det flotte sommervejr.

I Skulpturparken ved Silkeborg Bad får I masser af sjove oplevelser, der sætter tankerne i gang hos både store og små. I kan også tage på gåtur med Michael Drewsen og høre om Alle de Andre, og så kan I gå på opdagelse på Museum Silkeborgs udendørs særudstilling Silkeborg Outdoor – fra overlevelse til oplevelse, hvor I får masser af historie og frisk luft på én gang.

Udforsk alle sommeroplevelserne herunder.

SILKEBORG OUTDOOR – FRA OVERLEVELSE TIL OPLEVELSE

MUSEUM SILKEBORG | 17. JUN. 2021 – 13. FEB. 2022


Gå på opdagelse i den skønne natur omkring Silkeborg i særudstillingen “Silkeborg Outdoor – fra overlevelse til oplevelse” på Hovedgården.

Læs mere >>

ALLE DE ANDRE

TEATER MAGISTRATEN | 24. – 30. JUN. 2021


Kom med på en gåtur i nutidens Silkeborg, og oplev et historisk Silkeborg, hvor Drewsen fortæller om alle de andre, der har været med til at skabe Silkeborg.

Læs mere >>

PÅ TOPPEN AF SILKEBORG

MUSEUM SILKEBORG | 30. JUN. – 4. AUG. 2021


Du har nu mulighed for at komme en tur op på Papirtårnets tagterrasse. Den ligger på 23. etage, 70 m. oppe. Turen er ledsaget af en guide, der blandt andet vil fortælle om Papirtårnet, Silkeborg by, Papirfabrikken og udsigten.

Læs mere >>

KOMPEDAL – MILITÆRNÆGTERE, FLYGTNINGE OG TYSKE SOLDATER – VANDRING

MUSEUM SILKEBORG | 24. JUN. 2021


Kom på en vandring i Kompedal Plantage torsdag 24. juni kl. 19.30. Kom med museumsinspektør Marianne Gjørtz Hougaard på vandring i Kompedal Plantage, og hør om plantagens og lejrens historie.

Læs mere >>

LYTTELOUNGE I PERGOLAEN

KUNSTCENTRET SILKEBORG BAD | 24. JUN. – 9. SEP. 2021


Læn dig tilbage i én af parkens liggestole til tonerne af Kristian Lilholts fortryllende musikunivers, som han har indspillet specielt til kurbadets gæster. Der er ingen tilmelding, mød bare op 5-10 min. før lytteloungen starter og stil en liggestol op.

Læs mere >>

I SVEND GRATHES FODSPOR – MIDDELALDERENS MAGTKAMPE – FAMILIEVANDRING

MUSEUM SILKEBORG | 3. JUL. 2021


Kom med på en vandring tilbage til Danmarks middelalder, hvor blodige slag, luskede intriger og bitre magtkampe satte dagsordenen. Vi følger kong Svend og hører om kongernes kamp på Grathe Hede, Blodgildet i Roskilde, og hvad der skete med landet bagefter.

Læs mere >>

OMVISNING: SILKEBORG VANDKURANSTALT

KUNSTCENTRET SILKEBORG BAD | 24. JUL. 2021


Offentlig omvisning om Silkeborg Vandkuranstalt. Af hensyn til deltagerbegrænsninger og tryghed i
forhold til Covid-19 skal publikum booke plads før deltagelse.

Læs mere >>

JERNALDERMARKED PÅ HOVEDGÅRDEN

MUSEUM SILKEBORG | 7. – 8. AUG. 2021


I 2021 vender jernaldermarkedet stærkt tilbage med 40 aktører fra hele Danmark. Museumshaven vil blive omstillet til jernalderen, pakket med spændende boder og aktiviteter og der vil være mulighed for at købe alskens varer fra de mange udbydere.

Læs mere >>

<< Tilbage til Sommerferie i Silkeborg