Det sker i

Silkeborg

Tag på digital skattejagt rundt i hele Silkeborg sammen med hele familien og odderen Silas!

Elsker du at komme ud i naturen sammen med ungerne? Eller mangler du et godt værktøj til at vække nysgerrighed og begejstring for at komme ud? Nu kan du tage hele familien med på skattejagt i Silkeborg sammen med odderen Silas. Skattejagten hedder selvfølgelig Silkejagten.

Start skattejagten på Silkejagten.dk

Skattejagten starter på silkejagten.dk, hvor du kan se alle de digitale skatte, der er placeret rundt omkring i hele byen. For at samle en skat op, skal du gå hen til den. Når du kommer tæt nok på, kan du prøve at åbne den. Det gør du ved at svare på et spørgsmål. Men du får kun ét spørgsmål til hver skat – så svar med omhu!

Når du kommer ind på silkejagten.dk og har valgt din rute vil du se et kort, der viser den valgte rute.

Du kan allerede nu finde skattejagter i Silkeborg, Ans, Bryrup og Bølling Sø.

Hvor mange skatte kan du finde?

Når først du har lavet en bruger som silkeskattejæger, kan du fortsætte med samme bruger til hver en tid, så længe du bruger den samme telefon og browser. Hvor mange skatte kan du mon finde? Der kommer hele tiden nye skatte til, så det bliver ved med at være sjovt at gå på jagt efter nye skatte.

Fire forskellige temaer i skattejagten

Når du begiver dig ud på skattejagten kan du vælge imellem fire ruter, der byder på forskellige temaer. Du kan finde skatte om bevægelse (blå rute), kultur (rød rute), natur (grøn rute) og historie (brun rute).

God skattejagt!

Bevægelse/leg – blå rute


På blå rute kan du godt gøre dig klar, fordi du skal have gang i kroppen. Skattene indeholder sjove forslag til bevægelse.

Historie – brun rute


Har du husket at lytte godt efter, når der er blevet snakket om Silkeborg? Skattene på brun rute indeholder nemlig spørgsmål om Silkeborgs historie.

Kulturoplevelser – rød rute


Måske du allerede er flittig bruger af de mange kulturoplevelser Silkeborg tilbyder. Ellers har du måske mulighed for at blive klogere, for på denne rute indeholder skattene spørgsmål der gør dig klogere på kulturen i Silkeborg.

Naturoplevelser – grøn rute


Elsker du også at komme ud i Danmarks Outdoor Hovedstad? På grøn rute indeholder skattene sjove spørgsmål og fakta om naturen.

Silkeborg bugner af oplevelser: