Det sker i

Silkeborg

Det er endelig tid til Regatta i Silkeborg igen! Den traditionsrige ildfestival sætter Silkeborg på den anden ende fra den 17. til den 20. august med mad, musik, lysshows, champagnebarer og ikke mindst fyrværkeri.

Samtidig med Regatta Silkeborg 2022 løber Silkeborg Gadeteaterfestival af stablen, hvor skøre indslag og fest og farver giver børn og barnlige sjæle uforglemmelige oplevelser.

Alt i alt venter der en Regatta uge fyldt med fantastiske oplevelser.

Vi ses derude! 🙂

Regatta Silkeborg 2022


MUSIK


Der er masser af muligheder for at oplevelse livemusik rundt om i Silkeborg by under Regatta Silkeborg 2022.

Klik herunder og se programmet og de mange scener:

Læs mere her >>

HAVNESHOWET


Havneshowet, som er en spektakulær blanding af musik og teater, er sat i søen for at mætte sanserne hos både store og små.

Det er gratis at opleve Havneshowet hver aften kl. 22.30 under hele Regattaen.

Læs mere her >>

FYRVÆRKERI


Når mørket falder på, og klokken slår 23.30, kan du med forventning i kroppen gå til Søvej og stille dig godt til rette med blikket vendt ud over Silkeborg Langsø.

Hver aften under Regattaen blænder vi op for et storslået show, der som noget nyt bliver en smuk, vild og farverig forening af fyrværkeri, musik, lys og lyd.

Læs mere her >>

KULTURWALK


KulturWalken d. 20. august strækker sig over en gåtur på 3 smukke kilometer med start på Havnen ved hjejlebådene.

På turen kan du opleve en række kulturinstitutioners forskellige indslag.

Læs mere her >>

MAD & DRIKKE


Mad er en stor del af Regatta 2022!

Book plads til “Mad & Musik” i Torveteltet, eller stil den hurtige sult på en gåtur gennem MadTorvet på parkeringspladen øst for Rådhuset.

Læs mere her >>

PÅ VANDET


Remstrup Å er Regattaens ufravigelige vandvej. Langs den vil der være lys, lanterner, masser af mennesker, sludren, grin og gensynsglæde.

Folk rækker hånden i vejret til en hilsen, når de pyntede både passerer hinanden

Læs mere her >>

FOR BØRN


I Museum Silkeborgs haver kan børnene boltre sig uden begrænsninger, når spejderne slår dørene op for deres hjemmebyggede tivoli.

Der vil også være musik og fest at finde på børnescenen i museumshaven.

Læs mere her >>

Silkeborg Gadeteaterfestival


Glæd dig, når Silkeborg Gadeteaterfestival igen klæder byen på med poetisk dukketeater, imponerende akrobatik og uventede oplevelser om hvert et gadehjørne.

Nu er programmet for festivalen på plads, og det byder blandt andet på diskodansere på stylter, akrobater fra Argentina og falske gendarmer, som patruljerer i byen.