Det sker i

Silkeborg


Sensommeren i Silkeborg byder på store musikoplevelser og kendte comnedy-navne. Du kan f.eks. bruge din aften i selskab med Jacob Dinesen, Pernille Rosendahl eller Outlandish, og trænger du til et godt grin, kan Nikolaj Stokholm, Thomas Warberg eller Jan Gintberg stensikkert give dig en sjov aften i byen!

Vi ses til masser af store oplevelser!


ISAM B


RAMPELYS | 3. SEPT 2021 KL. 20.00

Når Isam B drager på tour i foråret, kan publikum se frem til en intim koncertoplevelse.

Han skaber altid sange med store værdier ved at kigge indad og appellere til lytteren gennem hjertet.

>> Læs mere

ADAM & NOAH – FARVEL OG TJAK!


JYSK MUSIKTEATER | 4. SEPT 2021 KL. 19.00

Farvel og Tjak! Adam & Noah takker af for denne gang.

‘Hva sker der danskere’ vi elsker jer, kartofler og ikke-kartofler. Det har været den vildeste rejse at tage landet rundt og lave sjov med jer; live, på festivaler, på TV, i radioen og alt det der.

>> Læs mere

TUREN GÅR TIL NIKOLAJ STOKHOLM


JYSK MUSIKTEATER | 10. SEPT 2021 KL. 19.00

Med næsten 45.000 solgte billetter til sit første one-man show har Nikolaj lagt sig i spidsen som en af landets største og mest populære komikere.

Med sin skæve og legesyge komik, formår han altid at invitere publikum med ind i hans eget liv på en hylende morsom og personlig måde.

>> Læs mere

JACOB DINESEN


JYSK MUSIKTEATER | 16. SEPT 2021 KL. 20.00

Jacob Dinesen drager alene afsted på landevejen, kun bevæbnet med sin stemme, sin guitar og et ønske om at genfinde sine sange i deres oprindelige form.

Publikum inviteres med på en once in a lifetime solokoncert, hvor vi bliver budt helt indenfor i sangskriverens maskinrum og vi får et ekstraordinært indblik i hans musikalske DNA .

>> Læs mere

IVAN PEDERSEN OG DANMARKS NÆSTBEDSTE TRIO


RAMPELYS | 17. SEPT 2021 KL. 20.00

Med hitsange fra hele karrieren går sanger og sangskriver Ivan Pedersen stadig rundt og smiler ved mindet om en hel efterårstournes stående ovationer.

MEN! Den lidt mere intime scene passer altså virkeligt godt til sangerens nutidige og noget mere eftertænksomme repertoire. Derfor er efteråret 2021 noget, som Ivan og trioen virkeligt glæder sig til.

>> Læs mere

THOMAS WARBERG – ET STORSLÅET MENN


JYSK MUSIKTEATER | 18. SEPT 2021 KL. 18.00

Vi lever i en tid hvor følelser og holdninger overtrumfer fakta, og det kan få verden til at se temmelig fiktiv ud. Foruroligende, men også hysterisk morsomt, i hvert fald når Thomas Warberg udleverer virkeligheden, som han oplever den.

Og han har ret!

>> Læs mere

PERNILLE ROSENDAHL


MARIEHØJ KIRKE| 21. SEPT 2021 KL. 20.00

På forårstouren vil Pernille fremføre et intenst og nærværende repertoire fra hele sit bagkatalog, toppet med egne fortolkninger af nogle af Danmarks mest velskrevne salmer som klinger dybt i folkeåndens navn.

>> Læs mere

JAN GINTBERG – DØD ELLER LEENDE


JYSK MUSIKTETER | 23. SEPT 2021 KL. 19.00

Danmarks altfavnende comedy-enspænder Jan Gintberg er tilbage på scenerne! Gintbergs nye show “Død eller Leende” rejser i efteråret 2021 ud på en overraskende sjov Danmarksturné.

>> Læs mere

OUTLANDISH


JYSK MUSIKTEATER | 24. SEPT 2021 KL. 20.00

Outlandish er klar til at fortsætte deres musikalske rejse, som de begyndte for snart 18 år siden. Med både ny musik, og deres største hits i bagagen, er de klar til at drage ud på Tour igen.

>> Læs mere


>> Se alle Musik & Comedy arrangementerne på DetSkeriSilkeborg.dk