Det sker i

Silkeborg


Endelig blænder scenelyset på byens teatre og spillesteder op for koncerter, teaterforestillinger, spændende foredrag og meget mere.

Fra i dag, torsdag den 6. maj, kan du igen få fantastiske kulturoplevelser på Silkeborgs scener. Alt det kræver, er en hurtig corona-test og et mundbind i lommen.

Vi ses derude!

4 fede liveoplevelser den næste uge


Blaue Blume

KEDELHUSET


MUSIK & COMEDY | 7. MAJ 2021 KL. 20.00

Blaue Blume er tilbage stærkere end nogensinde. Det melankolske indierockband besøger Kedelhuset midt i en ny stor optur for deres hypnotiserende melodier og drømmende rocklandskaber.

Læs mere >>

Silkeborg Oppefra

MUSEUM SILKEBORG – PAPIRMUSEET


KUNST & SCENE | 8-9. MAJ 2021

Kom med Papirmuseet op på Papirtårnets tagterrasse og nyd den flotte udsigt ud over det meste af Silkeborg. Tagterrassen ligger på 23. etage, 70 meter oppe. Turen varer en times tid og gennemføres i dagene 8.-9. maj, 12.-13. juni, 10.-11. juli, 7.-8. august og 11.-12. september. Klokkeslæt oplyses senere.

Læs mere >>

Jonah Blacksmith Trio

JYSK MUSIKTEATER


MUSIK & COMEDY | 11. MAJ 2021 KL. 20.00

Jonah Blacksmith Trio pakker igen den bette kassebil med banjo, ræv og tæpper, og rykker dagligstuen med på landevejen. Bandet er aktuelle med det nye album Brothers. Forud for dette har de heftigt roterende singleforløbere Monster og Honey dagligt ramt æteren.

Læs mere >>

TV-2 Akustisk Jubilæumstur 2021

JYSK MUSIKTEATER


MUSIK & COMEDY | 15. MAJ 2021

Klassikere som Bag duggede ruder, Alt hvad hun ville var at danse og De første kærester på månen er blot et lille udpluk af de mange hits, som TV-2 har leveret, siden bandets oprindelse i 1980. Glæd dig til en musikalsk oprejsning, når TV-2 lægger landet ned og finder sig til rette i din hjertekule.

Læs mere >>