Det sker i

Silkeborg

Fritidsgården i Gødvad byder på mange sjove og spændende oplevelser. Du kan blandt andet besøge og hjælpe med at fodre gårdens dyr. Du kan også køre på ATV og BMX, ride på pony, besøge legepladsen, lave bål og køre i traktor.

Der er mange spændende nye tiltag på vej, som blandt andet skal bringe nye dyr, natur og aktiviteter til besøgsbondegården.

En besøgsbondegård for hele familien

Fritidsgården har eksisteret i mange år – så mange, at de besøgende kan fortælle om, hvordan de husker, at de besøgte gården som børn. Et besøg der, ligesom i dag, er fuld af gode stunder, der er blevet til gode minder.

Rasmus og Maria fra gården ser det som deres fornemmeste opgave, at skabe glæde hos børn og voksne – og gårdens fantastiske rammer gør ofte arbejdet let.

Alle er velkomne

Staldene åbnes på alle hverdage fra kl. 9-16, hvor både institutioner og private er mere end velkommen. Her kan vuggestuer, børnehaver, SFO’er og skoler booke et besøg ved at ringe eller kontakte gården på deres Facebook– eller Instagramprofil.

Når dørene åbner op, kan alle gå på opdagelse i deres eget tempo. På de kolde dage tændes der gerne op i pejsestuen forinden, så madpakker kan nydes indendørs i varmen.

Silkeborg bugner af oplevelser: