Det sker i

Silkeborg

Teaterklub for børn viser rigtig levende familie- og børneteater. Vi viser 9 forestillinger om året i Jysk Musikteater – håndplukket af os på forskellige teaterfestivaler, hvor vi finder det helt rigtige børneteater til jeres børn.

Så kære børn og forældre – vi glæder os til at se jer! Rigtig levende teater er noget helt andet end at se det på en skærm. Der er en helt særlig stemning, og så kan I også give det i gave til f.eks. bedsteforældrene, så I får en herlig oplevelse sammen.

Hvem er vi, og hvordan fungerer det?

Teaterklub for børn viser professionelt familie- og børneteater. Teaterklub for børn hører under Silkeborg Teaterkreds, og har siden 2006 lagt et selvstændigt repertoire for børn og familier. Vi viser alt fra Folketeatrets store årlige og flotte familieforestilling til små forestillinger fra et udvalg af turnerende teatre.

Takket være en særlig tilskudsordning kan vi sælge billetterne for 100 kr. Hvis du køber mindst 3 forestillinger, får du 30 kr. i rabat pr. forestilling, der vises i Musiksalen i Jysk Musikteater. De store forestillinger vises i Teatersalen. Ved at købe 3 billetter til 3 forestillinger bliver du samtidig automatisk medlem af Børneteaterklubben. Her modtager du næste sæsons program på e-mail.

Virksomheder kan ved køb af mere end 30 billetter til en børneforestilling få 30 kr. i rabat pr. billet i Musiksalen (ikke i Teatersalen).

Vi har telefon 8682 1844 (tryk 2 for børneteater), mandag-torsdag kl. 14-17.

Vi glæder os til at se jer!

Silkeborg bugner af oplevelser: