Det sker i

Silkeborg

Efteråret og kunstens farver blander sig med hinanden i Silkeborg. Med et kort over Kunstruten i hånden kan du opleve Silkeborg by fra en helt ny side og i Skulpturparken ved Silkeborg Bad, kan du blive guided til mental og fysisk helse.

Endelig kan du opleve tre stærke udstillinger på Kunstcentret Silkeborg Bad, Museum Jorn og Galerie Moderne, og så slår Jysk Musikteater dørene op for en stor hyldestkoncert til komponisten Astor Piazzolla.

Vi ses derude!


PÅ GÅTUR: HÅND I HÅND MED KUNSTEN

Kunstværk på gavlen af en bygning i Silkeborg

Gå Kunstruten og find alle værkerne


Start turen på Toldbodgade 27, 8600 Silkeborg
Download kort over Kunstruten her

Tag kortet og listen over alle de spændende kunstværker under armen og læg præcis den rute som passer jer.

Der er noget for enhver smag: byens ældste vartegn, skulpturer, udsmykninger og nye gavlmalerier, som blot venter på at blive udforsket.

Læs mere >>

Skønhed, Sundhed og Ånd
– en guided tur


28. – 30. sept. 2021 | KUNSTCENTRET SILKEBORG BAD

KunstCentret Silkeborg Bad introducerer nu et nyt tilbud, hvor man i grupper, eller som enkeltpersoner, kan deltage på to timers guided tour.

De to timer tilbringer vi sammen med kunsthistoriker Dorte Kirkeby Andersen, der guider på turen rundt i Skulpturparken med små tænke- og oplevelsespauser undervejs.

Læs mere >>TRE STÆRKE KUNSTUDSTILLINGER

Alting har en bagside – Bjørn Kromann-Andersen


4. sept. – 12. dec. 2021 | KUNSTCENTRET SILKEBORG BAD

Billedhugger og billedkunstner Bjørn Kromann-Andersen har skabt en lang række værker, der på en eller anden måde har haft menneskets forhold til natur som fælles omdrejningspunkt.

Han har haft et frit forhold til skulpturelle udtryksmidler, så hans værker er ofte båret af materialer tilpasset den sammenhæng, de er skabt i.

Læs mere >>

Fra gemmesteder…


4. sept. – 23. okt. 2021 | GALERIE MODERNE SILKEBORG

Galleriet fik den idé at spørge to personer, med kendskab og kærlighed til kunst, om de ville gå på opdagelse i galleriets arkiver og lagerrum for frit at foretage et udvalg til en udstilling med sjældent sete værker.

Få et spændende indblik i Galerie Modernes samling gennem 60 år.

Læs mere >>

COBRA – de kvindelige kunstnere


11. sept. – 12. dec. 2021 | MUSEUM JORN

Mændene har domineret fortællingen om CoBrA. Nu sætter Museum Jorn fokus på kvinderne!

Udstillingen sammenstiller værker af i alt 19 danske og udenlandske kunstnere, der ingenlunde stod tilbage for deres mandlige kolleger, hvad kunstnerisk niveau angår, og man kunne sagtens have valgt flere.

Læs mere >>