Det sker i

Silkeborg


<< Tilbage til Sommerferie i Silkeborg


Forkæl dig selv i sommervarmen og hop i et af Silkeborgs mange fantastiske søbade. De mange søbade er populære samlingssteder, der ofte binder de bylivets nærvær sammen med naturen. De nye søbade ved Almind sø byder både på sauna og badebroer til børnene.

God tur!

Badebro af træ der går ud i søen

ØSTRE SØBAD


Det nyrenoverede Østre Søbad ligger smuk ved Almindsø i Silkeborg. Udover søbadet finder du blandt andet en mobil salgsvogn med lette snacks, sauna, omklædnings-faciliteter samt en populær sandstrand.

Tjek badevands temperaturen og læs mere >>

luftfoto over almind sø med vestre søbad i skovkanten

VESTRE SØBAD


Vestre Søbad ligger ved en af Danmarks reneste søer – Almindsø. Det nyrenoverede bad med to broringe er et populært badested for mange mennesker, der kommer fra både nær og fjern.

Tjek badevands temperaturen og læs mere >>

Træbadebro ud i søen med skovbeklædt bakke i baggrunden

BRYRUP SØBAD


Bryrup ligger helt ned til vandkanten ved Bryrup Langsø, og her kan du bade i Bryrup Søbad. Ud over søbadet er her omklædnings- og toiletfaciliteter, og der bliver ført tilsyn med badevandskvaliteten.

Læs mere >>

træbroer ved hinge søbad med herregård i baggrunden

HINGE SØBAD


Syd for Kjellerup ligger Hinge Søbad i de rolige omgivelser ved Hinge Sø. Badevandskvaliteten bliver regelmæssigt tjekket, så du kan roligt hoppe i bølgen blå fra henten badebroen eller sandstranden.

Læs mere >>

Vandlegeplads på stranden ved Ans søbad

ANS SØBAD


Ans Søbad ligger smukt ud til Tange Sø. En park omgiver søbadet, hvor der er shelter, bålhytte og bålplads. På stranden er der en vandlegeplads, og i sommermånederne bliver der blandt andet spillet strand-volley.

Læs mere >>

<< Tilbage til Sommerferie i Silkeborg