Det sker i

Silkeborg

Mød fiskene under overfladen, oplev oddernes vilde leg, besøg grævlingen i den underjordiske hule og kig ned i storkens rede. Oplev den danske natur i AQUA Akvarium & Dyrepark samlet på ét sted, bliv overrasket, forundret og få svar på alle jeres spørgsmål om vores fælles natur.

En unik indendørsoplevelse af livet under overfladen

I det store indendørsakvarie kan du komme tørskoet til søens bund. Oplev de glubske gedder på jagt i søens dyb gennem store panoramaruder og følg den rekordstore kæmpemalle, der lurer under overfladen og kan sluge en hel and! Alle vores søer følger årstidernes gang og ser ud præcis som i naturen – en helt unik oplevelse.

Se alle de danske dyr i parken på tæt hold

Udendørs venter spændende og lærerige oplevelser om den danske natur. Se vaskebjørnen, når den kravler med hovedet nedad fra trætoppen, grævlingen når den graver sit foder op af jorden og odderne når de boltrer sig legesygt i vandet. Dyreparken i AQUA Akvarium & Dyrepark rummer også mange andre dyr såsom den berygtede mårhund, vildsvin, dådyr, bævere, sorte og hvide storke og mange flere.

Sæt god tid af til legepladsen

På vand-legepladsen er der sprøjtende vandsjov til mange timer. Skyd løs med vandkanonerne, eksperimentér med vand gennem slusesystemer og snig jer under det lunefulde vandtårn – hvis I tør! AQUAs legeplads indbyder til timers leg og hele familien kan prøve kræfter med forhindringsbanen i skoven eller brænde en masse krudt af på den store hoppepude.

Vildt spændende oplevelser – vildt hyggeligt!

Kombinér jeres besøg med en ekstra vild oplevelse. Der er masser af spændende og legende lærerige muligheder for en ekstra fantastisk tur. Du kan f.eks. trække i dyrepassertøjet for en stund, og fodre odderne. Der er desuden mulighed for at booke forskellige oplevelser særligt for små grupper. Du kan f.eks. komme på din første fisketur, en guidet tur i kano på Silkeborgsøerne eller være dyrepasser for en formiddag. Se alle mulighederne på www.visitaqua.dk

Silkeborg bugner af oplevelser: