Det sker i

Silkeborg

Danmarks ældste 18-huls minigolfbane ligger naturskønt i Indelukket ned til Gudenåen. Her kan I købe både is, mad og drikke i Indelukkets Snackbar, eller tage et tæppe med og nyde jeres medbragte mad og drikkevarer.

I Indelukkets minigolf, kan man spille på en 18 huls minigolfbane, lige ned til Gudenåens vand. Indelukkets minigolf, som naturligvis er at finde i Indelukket, er landets ældste 18 huls minigolfbane fra 1950.

Fra miniature- til baby- til minigolf

I 1949 søgte E. Svane Larsen om et stykke jord til anlæg af en ‘miniature-golfbane’ i Indelukket, og Mark- og skovudvalget anviste en del af den gamle lejrplads som velegnet. I 1950 blev banen anlagt, nu under navnet ‘babygolfbane’. Der blev desuden bygget en kiosk til opbevaring af golfkøller – og baby blev til mini…

I 1995 blev minigolfbanen renoveret med nænsom hånd og står i dag flot i Indelukkets hyggelige omgivelser.

Mad, drikke, natur og kultur

I er velkommen til at tage madkurv og drikkevarer med, som kan nydes ved vores borde og bænke, eller ved det store græsareal lige ned til Gudenåen.

I Indelukket er der alt til en hyggelig og sjov dag: Et spil minigolf, kiosk, restaurant, legeplads, Museum Jorn, kanoer, eller en gåtur langs vandet hvor de mange både ligger. Hjejlen og rutebådene også lægger til her.

Silkeborg bugner af oplevelser: