Det sker i

Silkeborg

Klatreparken Silkeborg er Silkeborgs nyeste store outdoor-attraktion, der skyder frem i træerne over Silkeborg BikePark. Her finder du en stor klatrepark med op til 6 klatrebaner (fra 6 år). Herudover er der en legeplads til de mindste (1-4 år), en stor madpakkehytte med tagterrasse, og flot udsigt til Silkeborg, og spiseområder med borde og bænke samt et stort bålsted med grillrist.

Gratis adgang til legepladsen og madpakkehuset

Klatreparken kan og må kun benyttes i åbningstiden. Men legepladsen, madpakkehuset, bålpladsen og alt andet i området er frit tilgængeligt.

Derfor kan familier, skoler, institutioner, foreninger og klubber benytte det året rundt og få det optimale ud af Silkeborgs smukke naturområde ved Cirkuspladsen og Silkeborg BikePark.

Hvad er en klatrebane?

En klatrebane er en lang række af stålwirer spændt ud mellem trætoppene, hvor der er aktiviteter mellem hver trætop. Aktiviteterne er stiger, stubbe, tov, net, balancebomme, rutchebaner, armgang, trapezer og meget mere – ikke mindst masser af lange, sjove svævebaner! På hvert træ på banen er der en platform, der fører til den næste aktivitet.

Aldersgrænserne herunder er vejledende, men forvent, at et yngre barn end det anbefalede har behov for meget hjælp fra en voksen og skal følges 1:1 på banerne. Aldersgrænsen kan, med instruktørens accept, fraviges på bane 6, hvis man som forælder vurderer, at ens barn har modet og styrken til at være med på banen.

Vi gør opmærksom på, at der er en del harpiks i træerne og på banerne. Vi opfordrer til, at man tager tøj på, som man ikke er øm overfor.

Er blevet til i et tæt samarbejde med Silkeborg Kommune

Klatreparken Silkeborg bygges i tæt samarbejde med Silkeborg Kommune, og vi glæder os til at byde områdets beboere velkommen i foråret 2022 til klatring og leg i smukke, grønne omgivelser.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Klatreparken Silkeborg!

Silkeborg bugner af oplevelser: