Det sker i

Silkeborg

Gubsø Garage huser en af Europas fineste Bugatti-samlinger. Det ambitiøse byggeri, lidt uden for Silkeborg, er først og fremmest et konference- og selskabscenter, men slår flere gange årligt dørene op til de populære guidede rundvisninger og andre specialevents. OBS! Det er ikke muligt at besøge Gubsø Garage uden aftale.

Idéen til Gubsø Garage er en stærk passion for klassiske biler – ikke mindst Bugatti! Gubsø Garages ejer, Marc Vogel, har været vild med biler siden sin barndom. Allerede som 17-årig købte han sin første bil – en rød Porsche 912 fra 1967. Dén har han i øvrigt stadig og den er den dag i dag en del af udstillingen.

Igennem årene voksede interessen for Bugatti-biler – og den er ikke blevet mindre! Derfor finder du i dag én Europas fineste Bugatti-samlinger hos Gubsø Garage. Kærligheden til det hæderkronede bilmærke ses også i arkitekturen, da der i byggeprocessen er blevet skelet til tegningerne fra Bugattis første fabrik i Alsace.

Blandt andet kan man opleve de massive egetræsporte med brunerede messingbeslag, værkstedsbordene og ikke mindst den imponerende spær-konstruktion i det store loft, som alt sammen tro kopier af Bugattis originale – alle med fine detaljer, der afspejler grundlæggeren Ettore Bugattis sans for funktionalitet og design.

Silkeborg bugner af oplevelser: