Det sker i

Silkeborg

KunstCentret Silkeborg Bad kan du opleve skiftende udstillinger med både danske og internationale kunstnere i klassiske bygninger, der engang rummede kurbadet ”Silkeborg Bad”. I det smukke parkområde udenfor er der en stor skulptursamling, som du kan nyde under en vandretur her.

Kunst, historie og natur samler sig til en rigtig flot oplevelse på KunstCentret Silkeborg Bad. Her er både mulighed for inspirerende indtryk og for ro og fordybelse i de utroligt naturskønne omgivelser med udsigt til vidtstrakte skove og til en af Silkeborg Søerne.

Foruden udstillinger, danner KunstCentret også rammer for diverse koncerter, foredrag og aktiviteter for store og små.

Kurbad frem til 1983

Historisk set åbnede Silkeborg Bad som Silkeborg Vandkuranstalt i 1883. Helt frem til 1983 fungerede stedet som kurbad. De klassiske bygninger blev nænsomt renoveret i 1998, og fremstår nu som et smukt eksempel på, hvordan gamle bygninger får nyt liv og igen bliver til glæde for mange mennesker.

Skulpturer, botanik og bunkermuseum

Det store parkområde, der omgiver KunstCentret, rummer en stor samling af skulpturer. I parken finder du også mange spændende og eksotiske træer og planter fra det meste af verden.

Du kan gå på opdagelse i parken på egen hånd, eller du kan låne en audioguide. Audioguiden fortæller om de mange skulpturer, om botanikken og om tiden som kurbad. Du får også historien om Silkeborg Bad under 2. verdenskrig, hvor området i en periode husede den tyske militære overkommando i Danmark.

Der er kort sagt mulighed for oplevelse og fordybelse for alle.

Silkeborg bugner af oplevelser: