Det sker i

Silkeborg

Tag jeres børn i hånden, og lad verden åbne sig på KunstCentret Silkeborg Bad. Her giver den legesyge kunst nye oplevelser i enestående rammer.

Gå på skulpturjagt i vores skulpturpark, lyt til den spændende historie om Silkeborg Bad i vores gratis audioguides, eller find detaljerne i den historiske hovedbygning med vores Sporleg.

Et fire meter højt agern og et hestehoved

Vores store skulpturpark er det første, I møder, når I ankommer til Silkeborg Bad. Her er der plads til både fri leg og til fordybelse og forundring blandt skulpturerne, der blandt andet tæller et fire meter højt agern, en familiefar med hestehoved og et instrument til at måle skyerne.

I kan hente vores Skulpturjagt til mobilen (åbner i .pdf), hvis I vil hele parken rundt og gerne vil have inspiration til at snakke om skulpturerne undervejs. I kan også hente den gratis app Natureventyr, der fortæller eventyret Musenes Store Flugt for børn i alderen 3-8 år. Eventyret får I fortalt langs med en gåtur på en fastlagt rute i parken.

I parken finder I også vores ’outdoor-koncertsal’, hvor I selv spiller musikken på sjove udendørs instrumenter. Parken er altid åben, og I må selvfølgelig gerne tage madpakker med.

Måske er I i sommerhalvåret ovenikøbet heldige at løbe ind i en koncert på den lille scene.

Tag på Sporleg og tegn i Skulptursalen

I vores flotte, historiske hovedbygning viser vi skiftende kunstudstillinger. Her kan I tage vores Sporleg med rundt og gå på jagt efter detaljer og gode historier. Gode historier kan I også få, når I lytter til vores audioguides til børn.

I Skulptursalen har vi tegneværksted. Her kan I tegne efter flotte gipsafstøbninger af gamle græske statuer, eller efter fri fantasi. I skoleferierne har vi ofte særlige aktiviteter for børn, som vi løbende annoncerer på vores hjemmeside.

Klapvogne og pusleplads

Der er pusleplads i Kurbygningen og mulighed for at tage barnevogne og klapvogne med rundt i huset eller parkere dem indendørs.

Bybus nr. 10 har stoppested ved Kroghsvej ud for Ørnsø – kun 5 min. gang fra KunstCentret.

Silkeborg bugner af oplevelser: