Det sker i

Silkeborg

Besøg Museum Jorn og oplev kunstens magi. Om du besøger vores åbne værksteder, prøver kræfter med forskellige eksperimenter, drikker varm chokolade i cafeen, eller fortæller en historie om kunsten, så er Museum Jorn et sted, du kan opleve med hele kroppen.

Kunst er fest

Asger Jorn sagde ”Kunst er fest”. Han var en kunstner, der elskede at eksperimentere og prøve nye ting.

Når du bevæger dig i området udenfor museet kan du spille Triolektisk fodbold. Har du nogensinde spillet fodbold med tre mål? Udenfor kan du også gå på opdagelse blandt de mange sjove skulpturer, der findes hele vejen rundt om museet.

Lystegningsmaskine og aganak snak

Når du kommer indenfor, kan du opleve verdensberømt kunst, og bl.a. prøve en lystegningsmaskine. Med lystegningsmaskinen kan du prøve kræfter med én af Asger Jorns mange anderledes teknikker. Det er sjovt og kreativt, og alle kan være med. Når du har tegnet din lystegning, kan du få den tilsendt på mail eller købe et print i receptionen og få dit eget værk med hjem.

Hver anden søndag kan du møde kunsten på en helt ny måde, når vi afholder Aganak snak. Aganak snak er et tilbud til de ca. 3 – 7 årige, hvor mødet med kunstens verden er fabulerende og fantasifyldt.

Op på cyklen og ud i kunsten og naturen

Vidste du, at du kan cykle ud i kunsten og naturen fra Museum Jorn?

“Op på cyklen – ud i kunsten og naturen” er et tværfagligt samarbejdsprojekt mellem Museum Jorn og AQUA Akvarium & Dyrepark, som ved hjælp af en guidebog og afmærkede ruter, med afgang fra de to institutioner, leder gæsterne ud på tur med forskellige kunst- og naturstop undervejs.

Vi glæder os rigtig meget, til du kommer på besøg.

Silkeborg bugner af oplevelser: