Det sker i

Silkeborg

Odden er et helt specielt naturområde, der strækker sig midt ud i Silkeborg Langsø. Halvøen er et yderst populært område med gangbro direkte fra midtbyen. Madpakkehuset midt på Odden er desuden et yndet udflugtsmål for børnefamilier og daginstitutioner i byen.

Tæt på Silkeborgs midtby sænker roen sig på Odden midt i Langsø. Her kan du nyde udsigten over Silkeborg Langsø, med Springvandet foran rådhuset, og gå en tur på stisystemet, der slynger sig mellem træerne på halvøen.

Madpakkehuset og flydebroen

Midt på Odden finder du Madpakkehuset med tilhørende bålplads. Her er der overdækkede siddepladser til ude-undervisning, fortrinsvis for skoler og børnehaver, men er her ledigt, kan du sidde med en medbragt kurv og nyde vådt og tørt. I Madpakkehuset finder du også vand- og toiletfaciliteter. Toiletterne er åbne fra kl. 6-22 om vinteren og 7-23 om sommeren, når vi går til sommertid.

På Odden finder du også en flydebro, der går ud i Langsø. Flydebroen er ideel for dem som vil have en dukkert i den klare sø, men vil du blot nyde udsigten, finder du også en bænk midt på flydebroen.

Til fods eller i bil

Er du til fods kan du komme til Odden via gangbroen fra Silkeborg midtby. Du finder gangbroen via Hostrupsgade for enden af Søgade.

Hvis du er i bil kan du benytte p-pladsen ved Søndre Ringvej.

Silkeborg bugner af oplevelser: