Det sker i

Silkeborg

FDM Jyllandsringen er meget mere end motorløb. På FDM Jyllandsringen tilbyder vi en lang række oplevelser og events, som f.eks. Racerkører for en dag, high speed tur, topmoderne møde- og arrangementsfaciliteter samt køretekniske kurser og events til bil og motorcykel.

Motorsport på FDM Jyllandsringen

FDM Jyllandsringen er meget mere end motorløb, men motorsport er selvfølgelig en stor del af os. Kom til motorsport på FDM Jyllandsringen. Fem gange om året afholder FDM Jyllandsringen motorløb, hvor Danmarks bedste klasser er repræsenteret.

Racer events

Har du en drøm om at prøve at køre i en racerbil? Eller måske prøve at køre rundt på Danmarks største racerbane i din egen bil? Så er det nu du skal gribe chancen!

På FDM Jyllandsringen er det muligt at prøve en række forskellige Racer events, hvor det et muligt at få lov at opleve, hvordan det er at være racerkører for en dag, High speedturer i vores racerbil, eller prøv kræfter med ding egen bil eller motorcykel på Danmarks fedeste racerbane.

Unikke mødefaciliteter og firmaevents

Er I en virksomhed på udkig efter en unik placering til at afholde jeres næste møde eller event ude af huset? Så tilbyder vi splinternye mødefaciliteter med udsigt til Danmarks største racerbane.

Som noget helt unikt, kan I kombinere jeres møde med en af vores raceroplevelser eller køretekniske kurser. Vi kan afholde events for 10 til 300 personer, og det er kun fantasien der sætter grænser for eventets indhold.

High Speed tur og køretekniske kurser

Der er ikke noget som en high speed tur, der kan sætte gang i de innovative ideer. Bliv en bedre bilist med et køreteknisk kursus, på FDM Jyllandsringen kan du prøve en række forskellige køretekniske kurser, som alle er med til at gøre dig til en bedre og mere sikker bilist.

Vores kurser er bygget op i tre trin således, at kurserne gradvist bliver mere avancerede i takt med, at du udvikler dine færdigheder. Kurserne er både lavet til biler og motorcykler.

Silkeborg bugner af oplevelser: