Det sker i

Silkeborg

Kæmpetrolden Stærke Storm sidder i skovene omkring Ørnsø og passer på skovens dyr. Han gemmer sig lidt, så du skal gå på opdagelse for at finde ham. Start ved Kunstcentret Silkeborg Bad og gå op i skoven mod syd.

Højt oppe på en bakketop i skoven sidder kæmtetrolden Stærke Storm. Her holder han øje med skovens dyr og nyder den smukke udsigt ud over Silkeborg Skovene.

Genbrugstræ og masser af frivillige hænder

Strærke Storms far er kunstneren Thomas Dambo, der har lavet kæmpetrolden ud af genbrugstræ og små hjemmelavede donationer fra lokale interesserede. Thomas Dambos trolde findes flere steder i Danmark, men også ude i verden – fra blandt andet Mexico til Sydkorea.

I sommeren 2020 faldt Thomas Dambo for bakketoppen ved Silkeborg med den smukke udsigt ud over Silkeborg Skovene. Her byggede han Stærke Storm op sammen med en gruppe af dedikerede frivillige, der forvandlede genbrugstræ til en stor og eventyrlig skovtrold.

Sådan finder du Stærke Storm

Du finder kæmpetrolden Stærke Storm i skovene syd for Silkeborg. Han sidder et hemmeligt sted, men et godt sted at starte er ved Kunstcentret Silkeborg Bad og herfra bevæge sig op i skoven mod syd.

Se et kort over kæmpetroldene rundt om i verden på trollmap.com

Silkeborg bugner af oplevelser: