Det sker i

Silkeborg

I Silkeborg Ørnereservat kan I opleve verdens største rovfugle og møde den passionerede falkoner Flemming Sanggaard. Reservatet byder også på et møde med de mægtige amerikanske bisonokser, og så kan I gå på opdagelse i den hemmelighedsfulde Ugleskoven.

Falkoneren Flemming Sanggard tager jer med helt tæt på naturens største rovfugle I Silkeborg Ørnereservat. Hele 44 tønder land byder jer velkommen til en dag fyldt med naturoplevelser.

For nylig landede verdens største rovfugl, Andes Kondoren, i det naturskønne reservat. Oplev Kondoren i et af de imponerende rovfugleshow. Her får du også chancen for selv at holde en rovfugl, eller en ugle, hos falkoneren.

Mægtige bisonokser og gådefulde ugler

Udover de store rovfugle kan reservatets gæster også møde de mægtige amerikanske bisonokser på bisonfarmen. Deltag i en spændende guidet bison safari og slut turen af hos falkonerens kone Bennie, der serverer hendes lækre bisonburgere.

I Ugleskoven kommer i for alvor på prøve, når I skal finde vej gennem skovens virvar af kringlede stier. Nogle af verdens største ugler her bor i skoven, hvor unge som gamle med garanti bliver grebet af de gådefulde og majestætiske dyr.

Nyd jeres medbragte mad i det åbne reservat, eller i et af vores overdækkede picnicområder med udsigt til dådyr og de store bisonokser.

Silkeborg bugner af oplevelser: