Det sker i

Silkeborg

Labyrinthia er en anderledes og sjov attraktion med aktiviteter og oplevelser for både børn, voksne og seniorer. I Labyrinthia får du masser af både udfordrende og sjove oplevelser samtidig med, at du får masser af frisk luft og motion til både hovedet og benene.

9 forskellige labyrinter udendørs

I temaparken finder du hele ni forskellige labyrinter. Du kan udfordre dig selv og dine nærmeste i Europas største 3D-Labyrint, eller opleve labyrinter kendt fra oldtiden. I vandlabyrinten kan du også nyde synet og duften af de hundredvis af smukke roser (og måske blive en lille smule våd), og så kan du træne ”de små grå” i vores Puzzle Center.

50 indendørs spil, aktiviteter og oplevelser

I Puzzle Centeret finder du mere end 50 forskellige spil, aktiviteter og oplevelser. Har du lyst, kan du også lære lidt om labyrintens overraskende historie og anvendelse gennem tiden.

Spis i caféen eller medbring en madkurv

I caféen kan du købe lidt til den lille sult, eller du kan medbringe din egen madkurv og nyde den udenfor ved bord-bænke sæt. Du er også meget velkommen til at medbringe et tæppe og sidde på græsset i haven. Skulle vejret vise sig fra sin lunefulde side har vi også overdækkede spisepladser.

Kom og oplev labyrinternes verden i en anderledes, sjov og uhøjtidelige attraktion. Her behøver du ikke at stå i kø, og tempoet – det bestemmer du selv!

Silkeborg bugner af oplevelser: