Det sker i

Silkeborg

I Silkeborg er der rig mulighed for at hoppe i kano, kajak og SUP board. På den smukke Gudenå, og på Silkeborgsøerne, venter der fantastiske oplevelser på vandet. Læs mere om hvordan du kommer på vandet herunder.

I Silkeborg og Søhøjlandet er der mange muligheder for at isætning af både kano, kajak og SUP boards. På Oplevgudenaaen.dk kan du få et godt overblik over, hvor du kan starte og slutte din tur.

For at læse mere om regler for sejlads på Gudenåen kan du besøg Gudenåkomiteens hjemmeside.

Udflugter fra Silkeborg Havn og SUP ved De Små Fisk

Sejler du i kano eller kajak er Silkeborg Havn et populært sted at starte. Herfra kan du sejle på både endagsture, hvor du ender i Silkeborg Havn igen, og på flerdagesture, hvor du har mulighed for at overnatte på enten naturpladser, i shelter eller på en af de campingpladser, som ligger langs Gudenåen og ved søerne.

Silkeborg Kanocenter har en række turforslag, som du kan se her.

Fra naturpladsen De Små Fisk ved Sejs kan du stå på SUP board ved foreningen SUP for Alle.

Søsportens Hus ved Silkeborg Langsø

I det nybyggede Søsportens Hus ved Silkeborg Langsø har en række klubber og foreninger til huse. Her finder du blandt andre SURF & SUP Silkeborg, hvor du kan windsurfe og stå på SUP board, samt Silkeborg Roklub, der byder på roning for alle aldersgrupper fra amatør til elitehold.

Søsportens Hus har en række moderne faciliteter, hvor du blandt andet kan nyde et varmt bad efter en dag på søen og en kop kaffe med udsigt til den smukke Silkeborg Langsø.

Silkeborg bugner af oplevelser: