Det sker i

Silkeborg

Grib jakken og skoene og begiv jer ud på eventyr i Silkeborgs mange fantastiske outdoorfavoritter, der med garanti giver et sus i kroppen.

Vi ses derude!

SILKEBORG TRAILCENTER


Silkeborg Trailcenter er outdoorhovedstadens nye mødested, hvorfra du kan starte eller slutte din næste cykel-, vandre, MTB- eller søndags svampetur.

Silkeborg Trailcenter er åbent for alle fra kl. 6-22 alle dage.

ILLER HINDERBAHN


Iller Hinderbahn er en unik forhindringsbane med 14 forskellige, sjove og udfordrende forhindringer.

Uanset om du er ivrig motionist, inkarneret OCR-løber eller blot på udkig efter en skæg oplevelse, er Iller Hinderbahn garanteret noget for dig.

SILKEBORG SKATEPARK


Silkeborg SkatePark er med sine 6.000 kvadratmeter Danmarks største skatepark. På toppen af Silkeborgmotorvejens tunnel har skatere, samt alle på små hjul i Silkeborg, fået et rent paradis at boltre sig på med sving, hop og ramper. 

MTB SPOR


MTB tilbuddet i Silkeborg er det bedste i Danmark. Her finder du tilbud til alle slags MTB og alle tekniske niveauer. Flow for alle i Vesterskoven og naturoplevelser i Gjern bakker. Teknisk XC i Nordskoven, Enduro på Danmarks Tag og masser af hop i bikeparken på alle niveauer.

KLATREPARKEN


Klatreparken Silkeborg er den nyeste store outdoorattraktion, der skyder frem i træerne over Silkeborg BikePark.

Her finder du en stor klatrepark med op til 6 klatrebaner (fra 6 år). Herudover er der en legeplads til de mindste (1-4 år), en stor madpakkehytte med tagterrasse og flot udsigt til Silkeborg, spiseområder med borde og bænke samt et stort bålsted med grillrist.