Det sker i

Silkeborg


<< Tilbage til Sommerferie i Silkeborg


Skulle det danske sommervejr vise sig fra sin lunefulde side, er der heldigvis masser af fantastiske indendørs oplevelser i Silkeborg. Herunder har vi givet et bud på spændende og sjove oplevelser, hvis det drypper lidt derude.

Museumsgæster i udstillingshal på Museum Jorn

STORE KUNSTOPLEVELSER MED SILKEBORGS EGEN ASGER JORN

MUSEUM JORN


Museum Jorn huser Danmarks næststørste kunstsamling, der udover Jorns egne værker også inkluderer fremtrædende værker af andre vigtige danske og internationale kunstnere i det 20. århundrede – i alt over 30.000 værker af over 600 kunstnere

Læs mere >>

Vandskulptur i park foran kunstcentret Silkeborg Bad

MODERNE KUNST PÅ DET HISTORISKE SILKEBORG BAD

KUNSTCENTRET SILKEBORG BAD


På KunstCentret Silkeborg Bad kan du opleve skiftende udstillinger med både danske og internationale kunstnere i klassiske bygninger, der engang rummede kurbadet ”Silkeborg Bad”.

Læs mere >>

Ung pige der står ved montre og kigger på Tollundmanden

KULTURHISTORISK ATTRAKTION I VERDENSKLASSE

MUSEUM SILKEBORG | HOVEDGÅRDEN


Ca. 2.400 år gammel er Tollundmanden, der sammen med spændende fund fra oldtiden til 1800-tallets Silkeborg, gør Museum Silkeborg til en kulturhistorisk attraktion i særklasse.

Læs mere >>

To børn der står og kigger på et stykke papir

PÅ SPORET AF DE DANSKE PENGESEDLER

MUSEUM SILKEBORG | PAPIRMUSEET


Papirmuseet er et levende værksted, hvor der fortælles om Papirfabrikken og papirets historie samt Silkeborgs opståen. Det var blandt andet her, at man i 1900-tallet fremstillede papiret til de danske pengesedler.

Læs mere >>

Veteranbiler på række udstillet i hal

VRAUUMM!!

JYSK AUTOMOBILMUSEUM


Danmarks førende bilmuseum ligger i Gjern og hedder Jysk Automobilmuseum. Her kan du komme med på en rejse fyldt med nostalgi og udsøgt kvalitet blandt de 160 forskellige køretøjer, der repræsenterer perioden fra 1900 til 1987.

Læs mere >>

Svømmende odder i vand

SLÅ JER LØS PÅ VANDLEGEPLADSEN OG OPLEV DE LEGESYGE ODDERE

AQUA AKVARIUM & DYREPARK


Oplev oddernes vilde leg, besøg grævlingen i den underjordiske hule og kig ned i storkens rede. På vand-legepladsen er der sprøjtende vandsjov til mange timer. Skyd løs med vandkanonerne, eksperimentér med vand gennem slusesystemer og snig jer under det lunefulde vandtårn – hvis I tør!

Læs mere >>

Kasseluge i forhal med tilstødende rum bagved

HISTORISK HVERDAGS-WELLNESS

BADEANSTALTEN ANNO 1920


Hos Badeanstalten anno 1920 får du en autentisk, men morderne, wellness-oplevelse midt i Silkeborg. Der er en helt særlig atmosfære i de velholdte, klinke-dekorerede kur-rum, der byder på alt lige fra urtebade til ansigtsbehandlinger.

Læs mere >>

Billede af kvinde udklædt som spåkone

SILKEBORGS STØRSTE INDENDØRS LEGEPLADS

SILKEBORG BIBLIOTEKERNE


Biblioteket er én stor legeplads for børn. Vi har fantastiske legeområder, hvor børn kan udfordres både sanseligt, motorisk og indlæringsmæssigt.

Læs mere >>

<< Tilbage til Sommerferie i Silkeborg