Det sker i

Silkeborg


MTB tilbuddet i Silkeborg er det bedste i Danmark. Her finder du tilbud til alle slags MTB og alle tekniske niveauer. Flow for alle i Vesterskoven og naturoplevelser i Gjern bakker. Teknisk XC i Nordskoven, Enduro på Danmarks Tag og masser af hop i bikeparken på alle niveauer.

Find din næste MTB udfordring lige her:

Silkeborg Bikepark

Der er masser af energi og fart over feltet i Silkeborg BikePark, der er Silkeborgs MTB-legeplads.

Nogle af Europas førende sporbyggere står bag de forskellige spor i parken, som er markeret med farver alt efter sværhedsgraden.

Silkeborg BikePark ligger bynært i den nordlige del af Silkeborg, og har et internationalt format over sig, der trækker mountainbikere fra nær og fjern.

Fakta

Grønt Flow
Blå Flow
Blå Jump
Rød Jump
Sort Jump


Læs mere >>


MTB i Nordskoven

Nordskoven byder på tre MTB-spor med forskellige sværhedsgrader. Fælles for dem er den flotte natur, som de velholdte spor slynger sig igennem.

Du kan enten rulle ud fra den østlige side af Nordskoven ved Silkeborg, fra den vestlige ved Sejs eller starte ved hjotspottet ved Skydebanen med indkørsel fra Aarhusvej.

Fakta

Længde: 9,4 – 12,4 km
Højdemeter: 289 m


Læs mere >>


MTB i Gjern Bakker

Højdemeter, tekniske udfordringer og et MTB-spor for familien. Blot 15 kilometer øst for Silkeborg ligger Gjern Bakker, hvor Trolden, der er kælenavnet for MTB-sporet i bakkerne, byder på lidt af det hele.

Det dramatiske istids-landskab, som udgør Gjern Bakker, byder på en 18,5 kilometer rød rute, for de øvede, samt en let blå rute på 6 kilometer for nybegyndere, børn og familier.

Fakta

Længde: 19.2 km
Højdemeter: 446 m


Læs mere >>


MTB i Vesterskoven

MTB-sporet i Vesterskoven er stadig ved at blive anlagt, men det 17 kilometer lange blå spor står færdigt. Her kan du blandt andet prøve Danmarks længste nedkørsel, der er bygget af både professionelle og frivillige med Silkeborg Sti- og Sporbyggerlaug i spidsen.

Sporene er ensrettet og tydeligt markeret gennem hele skoven.

Fakta

Længde: 17 km
Højdemeter: 557 m


Læs mere >>


MTB på Danmarks Tag

MTB-sporet Danmarks Tag byder på masser af højdemeter for den øvede MTB-rytter. Opkørslerne er stejle og nedkørslerne lange, vilde og tekniske.

Alt sammen midt i Søhøjlandets smukke natur med søerne og Himmelbjerget som ramme.

Fakta

Længde: 14.4 km
Højdemeter: 300 m


Læs mere >>